Retro navaden lesen svinčnik oranžne barve ima srednje mehko radirko in možnost skoraj neskončnega napisa vašega podjetja/dejavnosti.

Barva gravure je temno siva, dolžina gravure je 140 mm in v višino 4mm. Za ta model ne priporočamo graviranja znakov (logotip), ampak samo besedilo.

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je sivo črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena HB navadnega svinčnika

Količina144 kos288 kos720 kos1440 kos
Redna cena0,59 €/kos0,55 €/kos0,51 €/kos0,49 €/kos
Znižana cena0,33 €/kos0,27 €/kos0,19 €/kos0,17 €/kos