Prefinjeno kovinsko pisalo z brezčasno obliko, krasnimi barvami in srebrnim zaključkom v obliki elips na drzalu bo naredilo še poseben vtis na vaše kliente, saj se bodo počutili posebne kot je pisalo, ki so ga prejeli.

Pisalo ima modro minco in je debelejša v pisavi, pisalo je kljub kovinski izdelavi lahno v pisanju.

Pisalo je na voljo v 3 barvah: bela, modra in quartz metalic. Dolžina gravure je 50 mm in višina je 6 mm.

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na belem pisalu je sive barve (bolj diskretna vidnost).

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena B17 pisala

Količina150 kos300 kos500 kos1000 kos
Redna cena1,58 €/kos1,49 €/kos1,38 €/kos0,99 €/kos
Znižana cena0,79 €/kos0,69 €/kos0,66 €/kos0,61 €/kos