Tanko in izredno lahko kemično pisalo z gumijastim držalom in tipalom za pametne naprave ter zaponko. Pisalo je na voljo v beli, modri, rdeči in zeleni barvi.

Pisalo ima tenko pisavo in minca je modre barve. Dolžina gravure je 50mm, višina pa 6mm. Pisalo je plastične izdelave, minca je v pisavi srednje debeline.

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na belem pisalu je črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave. 

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena FM7 pisala

Količina150 kos300 kos500 kos1000 kos
Redna cena0,90 €/kos0,79 €/kos0,69 €/kos0,59 €/kos
Znižana cena0,51 €/kos0,47 €/kos0,41 €/kos0,34 €/kos