VEČ KOT LE PISALO!

S svojo močno LED lučjo vam lahko reši življenje, z gumijastim tipalom pa lahko pišete tudi po pametnem telefonu!

V pisarni, v avtu, doma in še kje vam lahko pride zelo prav, saj ima kar nekaj funkcij, prav tako pa je v Champagne Quartz Metallic barvi videti fantastično!

Pisalo ima modro minco in je tanjša v pisavi, pisalo je težje v pisavi kar mu daje večjo stabilnost.

Pisalo je na voljo v quartz metalic barvi. Pisalo ima dolžino gravure 50 mm in v višino 6 mm.

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na bele barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena M15 pisala

Količina50 kos100 kos300 kos500 kos
Redna cena3,86 €/kos3,30 €/kos3,20 €/kos3,00 €/kos
Znižana cena1,95 €/kos1,39 €/kos1,29 €/kos0,99 €/kos