Pisalo MG3 je kovinsko pisalo, ki z gumiranim lakom na svoji površini prav izstopa iz množice pisal, ki je še povrh vsega prijeten na otip. Prav tako pa ne zaostaja v koraku s časom, saj ima na poklopnem zgornjem delu tipalo za pametne naprave.

Pisalo ima modro zelo gladko minco v pisanju, ki je srednje debeline.  Pisalo je na voljo v sivi, modri, oranžni in črni barvi. Vse barve imajo kovinsko srebrno gravuro na pisalu.

Dolžina napisa laserske gravure je 60mm, višina je 6mm.

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na belem pisalu je črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena MG3 pisala

Količina50 kos150 kos300 kos500 kos1000 kos
Redna cena2,91 €/kos1,99 €/kos1,86 €/kos1,78 €/kos1,68 €/kos
Znižana cena1,97 €/kos1,20 €/kos1,07 €/kos0,99 €/kos0,89 €/kos