Tanjši, kovinski brat modela PP3. Udoben, priročen in prijeten so tri besede, ki opišejo model PK9. Zakaj? Udoben je, ker ima na držalu nedrsečo gumo, priročen, ker ga zaradi zaradi tanke debeline sploh ne boste čutili v žepu in prijeten zaradi svoje kovinske strukture.

Pisalo je na voljo v rdeči, modri, zeleni, vijolični in quartz metalic barvi. Pisalo je kovinske izdelave.

Minca je modre barve in srednje debeline v pisavi, pisalo je lahno v pisanju.

Dolžina gravure je 50mm in v višino je 5mm.

 

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na belem pisalu je črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena PK9 pisala

Količina100 kos150 kos300 kos500 kos1000 kos
Redna cena0.79 €/kos0.71 €/kos0.61 €/kos0.59 €/kos0.54 €/kos
Znižana cena0.69 €/kos0.59 €/kos0.54 €/kos0.51 €/kos0.49 €/kos