Eleganten roler, ki pa ima še nekaj skritih funkcij poleg pisanja. Pisalo ima na pokrovčku konice uporabno brisalo za pametne zaslone, na drugem koncu pa je tipalo za pametne telefone in tablice. 

Gravura (napis) je ponavadi pri takih pisalih na pokrovčku. Dolžina napisa je 35mm, višina pa 6mm.

Pisalo ima modro tinto, minca je v pisanju tanka. Barva gravure je svetlo siva. Roler je kovinske izdelave in je na voljo samo v beli barvi.

Poleg rolerja je možno dokupiti tudi darilno škatlico.

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je sive barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave. 

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena RST10 pisala

Količina50 kos100 kos300 kos500 kos
Redna cena4,15 €/kos3,95 €/kos3,85 €/kos3,63 €/kos
Znižana cena2,35 €/kos1,92 €/kos1,82 €/kos1,79 €/kos