Moderno stilsko zasnovano pisalo s privlačnimi barvami in začinjenim dizajnom. Obroček na sredini v obliki prstana mu doda prav poseben kontrast, ki ga dopolnjuje zaponka v srebrni barvi.

Pisalo je na voljo v štirih različnih barvah: zelena, modra, rdeča in vijolična.

Minca je modre barve, pisalo je lahko v pisanju in minca je v pisavi debelejša. Dolžina gravure je 50 mm in višina gravure je 6 mm.

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena WM19 pisala

Količina150 kos300 kos500 kos1000 kos
Redna cena1,27 €/kos0,87 €/kos0,79 €/kos0,76 €/kos
Znižana cena0,56 €/kos0,48 €/kos0,46 €/kos0,45 €/kos