Svetovno inovativno pisalo, ki ne bo nobenega pustilo ravnodušnega. Njegova tri oglata oblika pa dopušča še več prostora za vašo lasersko gravuro. Daljša pisanja pa zagotovo ne bodo povzročala žuljev, saj je guma mehka in hkrati nedrseča.

Pisalo je na voljo v treh različnih barvah: modra, srebrna in črna.

Gravura je dolga 65mm in visoka 7mm, kar je več kot pri ostalih pisalih. Minca je modre barve in srednje debeline v pisanju.

Funkcije pisala so: pisanje, tipalo, držalo, brisalec za pametne telefone in dva izvijača križni in pa ravni.

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na srebrnem pisalu je črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena WTP1 pisala

Količina150 kos300 kos500 kos1000 kos
Redna cena1,58 €/kos1,49 €/kos1,38 €/kos0,99 €/kos
Znižana cena0,79 €/kos0,69 €/kos0,65 €/kos0,62 €/kos