Moderno stilsko zasnovano pisalo z držalom in tipalom za pametne telefone. Kovinski obročki ob držalu dajo pisalu še dodatno stilsko vrednost.

Pisalo je na voljo v treh barvah: modri, srebrni in črni barvi. 

Pisalo je plastične izdelave in je lahko v pisanju, kljub dodanemu elementu; držalu za pametne telefone. Minca je tanjša v pisavi in je modre barve.

Dolžina gravure je 60mm, višina pa 6mm. Barva gravure je bela na modrem in črnem pisalu, medtem ko je na srebrnem črne barve.

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na srebrnem pisalu je črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena YTT10 pisala

Količina150 kos300 kos500 kos1000 kos
Redna cena1,37 €/kos0,90 €/kos0,83 €/kos0,79 €/kos
Znižana cena0,59 €/kos0,54 €/kos0,51 €/kos0,49 €/kos