POSLOVANJE PODJETJA in DELOVNI ČAS

Podjetje IMOMAR d.o.o. ima sedež na Dunajski cesti 190, 1000 Ljubljana. Določila splošnih pogojev se uporabljajo tudi za vse ponudbe, predračune, pravno poslovne izjave in druge pravno poslovne storitve, ki izhajajo iz poslovnega razmerja med družbo IMOMAR d.o.o. in stranko. Podjetje IMOMAR d.o.o. sprejema vsa naročila izključno po e-mailu ali preko uradne spletne strani www.pisala.net. Naš delovni čas je od ponedeljka do petka od 08:00 do 16:00 ure, ampak to je samo v okviru poslovanja preko spleta. V primeru povečanega obsega dela stranki odgovorimo na naročilo oziroma preko spleta tudi izven delovnega časa. Zaradi velikega obsega dela, strank ne sprejemamo v naše poslovne prostore. 

Z vzpostavitvijo kontakta z našo spletno stranjo www.pisala.net in s podjetjem IMOMAR d.o.o. se zavezujete k splošnim pogojem poslovanja družbe. Vse na spletni strani je last podjetja IMOMAR d.o.o., kakršno koli kopiranje naših besedil, slik in ostalih besedil je izrecno prepovedano, le če to ni bilo v pisnem dogovoru s pooblaščeno osebo podjetja. Prav tako je prepovedano kopiranje vsebin in zlorabo vsebin v kakršni koli drugi obliki.

Vsak naročnik se ob naročilu storitev/nakupa produktov strinja s splošnimi pogoji poslovanja podjetja IMOMAR d.o.o. Vsakemu naročniku svetujemo, da si splošne pogoje prebere preden naroči naše storitve in produkte, saj se lahko naši pogoji poslovanja lahko spremenijo kadarkoli in so lahko drugačni kot so bili ob Vašem zadnjem naročilu.

 

E- NOVICE, IDENTITETA NAROČNIKA, REFERENCE

Podjetje PISALA d.o.o. se zavezujejo k diskretnosti predstavnikov podjetij oziroma naročnikov. Izjema so podjetja, ki so s pisnim dovoljenjem privolila souporabo logotipa kot referenco na naši spletni strani, marketinških letakih in E-mail novicah. 

Podjetja, ki so privolila souporabo logotipa kot referenco, lahko le to prekličejo kadarkoli pisno po emailu na info@pisala.net. To lahko stori le pooblaščena oseba podjetja. Na E-novice se lahko prijavi katerokoli podjetje. V primeru odjave Enovic ne bomo več pošiljali ponudb po E-mailu in s tem tudi ne odgovarjamo v primeru, da niste bili obveščeni o ugodnih ponudbah.

NAROČILA

Pisala

Naročilo pisal je izključno mogoče preko spletne strani www.pisala.netali preko emaila info@pisala.net. 

Naročilo lasersko graviranih pisal mora vsebovati naslednje podatke: model pisala, količino pisal, barvo pisal (lahko so mešanih barv, vsaka barva pa mora biti količinsko zaokrožena na 50), kaj se gravira na pisala (cena se ne spreminja glede na število znakov, lahko gravirate samo logotip, lahko logotip v kombinaciji z spletno stranjo ali pa z ostalimi podatki), naslov za dostavo, podatke podjetja (naziv in davčna številka). V kolikor naročilo posredujete preko e-maila morate vse v prejšnjem stavku omenjene podatke vnesti ročno, v primeru naročanja preko spletne naročilnice je pozabljivost posredovanja podatkov manjša.

V primeru, da želite imeti pisala gravirana tudi na drugi strani pisala se to obračuna po ceni 0,20€/pisalo. Cene pisal in ostalih produktov se lahko spremenijo kadarkoli. Akcije veljajo samo do datuma, ki je bil določen ali do odprodaje zalog.

Blokci s pisalom

Naročilo blokcev s pisali je izključno mogoče naročiti preko spletne strani (naročilnice) www.pisala.netali preko e-maila info@pisala.net. V blokcu je priloženo pisalo PK9 z lasersko gravuro. Na zgornjem delu blokca je možen potisk v sivi barvi (podatki podjetja in logotip). Naročilo pri pisalu mora vsebovati naslednje podatke: laserska gravura (logotip/naziv podjetja/kontakt/spletna stran/drugo), število pisal, ki je enako številu blokcev, število posamezne barve (na voljo so v rdeči, modri, zeleni, quartz metalic in vijolični). Pri blokcu je več možnosti potiska, saj je prostora več (logo/podatki podjetja, akcije, dnevi odprtih vrat). 

V kolikor naročilo posredujete preko e-maila morate vse te podatke vnesti ročno, v primeru naročanja preko spletne naročilnice je pozabljivost posredovanja podatkov manjša. Poleg vseh prej navedenih podatkov potrebujemo tudi podatke za predračun/račun: naziv podjetja, naslov podjetja/naslov za pošiljanje in davčna številka.

Darilna škatlica

Naročilo darilne škatlice je izključno možno naročiti preko spletne strani (naročilnice) pisala.net/promocijski-produkti-2/darilna škatlica ali preko e-maila info@pisala.net. Pri naročilu darilne škatlice so potrebni naslednji podatki: naziv podjetja, davčna številka, naslov podjetja/naslov dostave. Graviranje ali potisk na darilno škatlico ni možen. V darilno škatlico gredo samo določena pisala, zato vam svetujemo, da si to preberete v samem opisu darilne škatlice na prej omenjeni povezavi.

V kolikor naročilo posredujete preko e-maila morate vse te podatke vnesti ročno, v primeru naročanja preko spletne naročilnice je pozabljivost posredovanja podatkov manjša. Poleg vseh prej navedenih podatkov potrebujemo tudi podatke za predračun/račun: naziv podjetja, naslov podjetja/naslov za pošiljanje in davčna številka.

Čistilo za roke

Naročilo čistila za roke v razpršilki je izključno možno preko spletne strani (naročilnice) pisala.net/promocijski-produkti-2/cistilo-za-roke ali preko e-maila info@pisala.net. Pri naročilu čistila za roke so potrebni naslednji podatki: podatki za tisk (logotip/naziv podjetja/izdelek/kontakt/akcija/dnevi odprtih vrat; po želji). Pri tisku so dovoljene tri barve, v kolikor jih je več je cena vsake dodatne barve 50€ do 500 kosov, 40€ do 1000 kosov. V primeru ekspres dobave v 24 urah se le ta doplača 40€ ne glede na količino. V primeru ekspres dobave je naročnik sam zadolžen za dvig paketa. 

V kolikor naročilo posredujete preko e-maila morate vse te podatke vnesti ročno, v primeru naročanja preko spletne naročilnice je pozabljivost posredovanja podatkov manjša. Poleg vseh prej navedenih podatkov potrebujemo tudi podatke za predračun/račun: naziv podjetja, naslov podjetja/naslov za pošiljanje in davčna številka.

REKLAMACIJE Promocijskih produktov

Reklamacije pisal

Reklamacije uradno prejemamo na info@pisala.net telefon je samo informativne narave. Pod reklamacijo se upoštevajo umazani napisi, slaba minca ali fizična poškodba pisala, ki bi se lahko zgodila med samim transportom iz strani Pošte Slovenije. V primeru, da so pisala poškodovana ko ste odprli paket, naredite zapisnik na enoti Pošte Slovenije in nam le tega posredujte na naš e-mail info@pisala.net. V primeru brez zapisnika reklamacije o poškodbi pisal ne bomo upoštevali.

Paket ob reklamaciji vrnite na naš naslov Dunajska cesta 190, 1000 Ljubljana, Vam najbližjo enoto Pošte Slovenije. Dostavni stroški se vršijo na IMOMAR d.o.o., kar tudi navedite pri oddaji paketa.

Ne upoštevamo reklamacije v primeru, ko je stranka pisno po emailu potrdila sliko vzorca in ji izdelava napisa na promocijskih pisalih ali barva pisal ni všeč. Reklamacija takšne narave je zavrnjena. Barva promocijskega produkta lahko odstopa od slike prejete po emailu, po katalogu ali na spletnem mediju.

Reklamacijski rok je 8 dni od dne prejetja paketa. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

Ob prejetju paketa zaradi reklamacije je rok naše izdelave 1-2 dni. V primeru, da nam je stranka potrdila sliko vzorca in po prejetju pisal ni zadovoljna z napisom ali pisali ji reklamacije ne bomo upoštevali. V primeru, da niste prepričani o izdelku je v tem primeru boljše naročiti vzorec, tako bo škoda na obeh straneh manjša.

Reklamacije čistil za roke

Reklamacije uradno prejemamo na info@pisala.net, telefon je samo informativne narave. Pod reklamacijo se upoštevajo zamazani napisi na nalepki pred samim začetkom uporabe in slabo delujoča razpršilka. 

V primeru, da so razpršilke bile poškodovane ali odprte že pri samem odprtju paketa, bomo reklamacijo upoštevali le v primeru, da nam boste posredovali reklamacijski zapisnik s strani Pošte Slovenije in nam le tega posredujte na e-mail info@pisala.net. Paket ob reklamaciji vrnite na naš naslov Dunajska cesta 190, 1000 Ljubljana, vam najbližjo enoto Pošte Slovenije. Dostavni stroški se vršijo na IMOMAR d.o.o., kar tudi navedite pri oddaji paketa.

Ne upoštevamo reklamacije v primeru, ko je stranka pisno po emailu potrdila sliko vzorca in ji potisk nalepke na promocijskih čistilih za roke ni všeč. Reklamacija takšne narave je zavrnjena. Zavrnjena je tudi reklamacija v primeru, da stranki ni všeč barva promocijskega produkta ob prejetju paketa. Barva promocijskega produkta lahko odstopa od slike prejete po emailu, po katalogu ali na spletnem mediju.

Reklamacijski rok je 8 dni od dne prejetja paketa. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Ob prejetju paketa zaradi reklamacije je rok naše izdelave   1-2 dni. V primeru, da niste prepričani o izdelku je v tem primeru boljše naročiti vzorec, tako bo škoda na obeh straneh manjša.

Reklamacija blokcev s pisali

Reklamacije uradno prejemamo na info@pisala.net, telefon je samo informativne narave. Pod reklamacijo se upoštevajo zamazani napisi na pisalu modela PK9, nepisoče mince, prepognjeni listi blokcev in mokri listi blokcev. V primeru, da so pisala ali blokci poškodovani, ko ste odprli paket, naredite zapisnik na enoti Pošte Slovenije in nam le tega posredujte na naš e-mail info@pisala.net. V primeru brez zapisnika reklamacije o poškodbi pisal ne bomo upoštevali. Paket ob reklamaciji vrnite na naš naslov Dunajska cesta 190, 1000 Ljubljana, vam najbližjo enoto Pošte Slovenije. Dostavni stroški se vršijo na IMOMAR d.o.o., kar tudi navedite pri oddaji paketa.

Ne upoštevamo reklamacije v primeru, ko je stranka pisno po emailu potrdila sliko vzorca pisala in blokca in ji laserska gravura/potisk ali barva pisala/blokca ni všeč. Barva promocijskega produkta lahko odstopa od slike prejete po e-mailu, po katalogu ali na spletnem mediju.

Reklamacijski rok je 8 dni od dne prejetja paketa. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Ob prejetju paketa zaradi reklamacije je rok naše izdelave 1-2 dni.  V primeru, da niste prepričani o izdelku je v tem primeru boljše naročiti vzorec, tako bo škoda na obeh straneh manjša.

Reklamacija darilnih škatlic

Reklamacije uradno prejemamo na info@pisala.net, telefon je samo informativne narave. Pod reklamacijo se upoštevajo poškodovane škatlice (praske, razpoke) ob odprtju paketa. V tem primeru naredite zapisnik na enoti Pošte Slovenije in nam le tega pisno posredujte na naš e-mail info@pisala.net. V primeru brez zapisnika reklamacije darilnih škatlic ne bomo upoštevali. Paket ob reklamaciji vrnite na naš naslov Dunajska cesta 190, 1000 Ljubljana, vam najbljižjo enoto Pošte Slovenija. Dostavni stroški se vršijo na podjetje IMOMAR d.o.o., kar tudi navedite pri oddaji paketa.

Ne upoštevamo reklamacije v primeru, ko je stranka potrdila naročilo darilnih škatlic in ji kasneje ob prejetju paketa darilne škatlice niso všeč.  Barva promocijskega produkta lahko odstopa od slike prejete po e-mailu, po katalogu ali na spletnem mediju. Reklamacijski rok je 8 dni od dne prejetja paketa. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. V primeru, da niste prepričani o izdelku je v tem primeru boljše naročiti vzorec, tako bo škoda na obeh straneh manjša.

POSLOVANJE PODJETJA in DELOVNI ČAS

Podjetje IMOMAR d.o.o. ima sedež na Dunajski cesti 190, 1000 Ljubljana. Določila splošnih pogojev se uporabljajo tudi za vse ponudbe, predračune, pravno poslovne izjave in druge pravno poslovne storitve, ki izhajajo iz poslovnega razmerja med družbo IMOMAR d.o.o. in stranko. Podjetje IMOMAR d.o.o. sprejema vsa naročila izključno po e-mailu ali preko uradne spletne strani www.pisala.net. Naš delovni čas je od ponedeljka do petka od 08:00 do 16:00 ure, ampak to je samo v okviru poslovanja preko spleta. V primeru povečanega obsega dela stranki odgovorimo na naročilo oziroma preko spleta tudi izven delovnega časa. Zaradi velikega obsega dela strank ne sprejemamo v naše poslovne prostore.