NE IZSUŠUJE ROK, AMPAK JIH NEGUJE!

Antibakterijsko razkužilo za roke je idealna rešitev, ko v bližini nimamo vode in mila. Zaradi idealne velikosti 10ml, ga lahko spravimo v žep ali v torbico. Priročen je tudi za potovanja.

Razpršilka je transparentna tako, da je vidna poraba tekočine. Na pokrovčku je zaponka, kar je zelo priročno pri samem shranjevanju. 

Razkužilo vsebuje 70% alkohol, kar pomeni da uniči 99.9 bakterij in virusov ter naredi film, ki zaščiti vaše roke. Razkužilo je narejeno iz 100% naravnih sestavin v Sloveniji.

Naše razkužilo vsebuje veliko negovalnih sestavin (aloe vera, glicerin, ekstrakt kamilice in ricinusovo olje), zato vaše roke naredi mehke in jih ne izsuši! Trenutno je na voljo v dišavi citrusa in zelenega čaja.

10ml zadostuje za 100 bogatih pršov.

Razkužilolahko uporabljamo za roke ali predmete in predvsem takrat, ko imamo občutek nečistih rok ali pa smo obkroženi z virusi in bakterijami ter umazanijo.

Pokrovček snamemo in potisnemo razpršilko navzdol (približno dvakrat ali po potrebi večkrat) ter razkužilo tako razpršimo proti dlanem. Razkužilo vtremo po dlaneh tako kot kremo za roke.

Nalepko je možno potiskati v treh različnih barvah (dodatne barve je potrebno doplačati). Nalepka je bela in tako poudari tisk vašega logotipa.

Nalepka ima dimenzije v dolžino 85mm in v širino 47mm. Barve so vodoodporne, tisk je laserski. 

Spodnji del nalepke je potiskan z podatki proizvajalca, količino vsebine in dišavo, saj je to predpisano z zakoni za biocidne proizvode.

Alcohol*, Aqua*, Aloe Barbadensis leaf juice*/**, Glycerin*/**, Chamomilla recutita flower extract*, peg-40 hydrogenated castor oil, Triethyl citrate*, Allantoin, Polyacrylate crosspolymer-11, Fragrance, Limonene***, Citral***, Geraniol***, Linalool***, Citronellol***, Hexyl cinnamal***

* Sestavine naravnega izvora (98%)

** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva (12%)

*** Komponentne dišave

Alcohol*, Aqua*, Aloe Barbadensis leaf juice*/**, Glycerin*/**, Chamomilla recutita flower extract*, peg-40 hydrogenated castor oil, Triethyl citrate*, Allantoin, Polyacrylate crosspolymer-11, Fragrance, Limonene***, Citral***, Limonene***, Linalool***

* Sestavine naravnega izvora (98%)

** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva (12%)

*** Komponentne dišave

Antibakterijsko razkužilo je naš lastni proizvod, zato podjetjem nudimo tudi možnost proizvodnih lastnosti po njihovih lastnih željah. V kolikor vas zanima več nam pošljite povpraševanje na info@razkuzila.net

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena antibakterijskega razkužila 10ml

Količina100 kos250 kos500 kos750 kos1000 kos
Redna cena2,30 €/kos2,10 €/kos1,80 €/kos1,60 €/kos1,50 €/kos
Znižana cena1,25 €/kos1,15 €/kos1,05 €/kos0.90 €/kos0,80 €/kos