Čistilo za roke je idealna rešitev, ko v bližini nimamo vode in mila. Zaradi idealne velikosti 10ml, ga lahko spravimo v žep ali v torbico. Priročen je tudi za potovanja.

Razpršilka je transparentna tako, da je vidna poraba tekočine. Na pokrovčku je zaponka, kar je zelo priročno pri samem shranjevanju. 

Čistilo za roke je naš proizvod narejen v Sloveniji. Vsebuje 60% alkohol, kar pomeni da uniči bakterije in zaščiti vaše roke. Trenutno je na voljo v dišavi citrusa in zelenega čaja.

10ml zadostuje za 100 bogatih pršov.

Čistilo za roke uporabljamo predvsem takrat, ko imamo občutek nečistih rok ali pa smo obkroženi z virusi in umazanijo.

Pokrovček snamemo in potisnemo razpršilko navzdol (približno dvakrat ali po potrebi večkrat) ter tekočino tako razpršimo proti dlanem. Tekočino vtremo po dlaneh tako kot kremo za roke.

Nalepko je možno potiskati v treh različnih barvah (dodatne barve je potrebno doplačati). Nalepka je transparentna in se tako sklada z videzom razpršilke.

Nalepka ima dimenzije v dolžino 85mm in v širino 47mm. Barve so vodoodporne, tisk je laserski. 

Spodnji del nalepke je potiskan z podatki proizvajalca, količino vsebine in dišavo, saj je to predpisano z zakoni.

Alcohol*, Aqua*, Aloe Barbadensis leaf juice*/**, Glycerin*/**, Chamomilla recutita flower extract*, peg-40 hydrogenated castor oil, Triethyl citrate*, Allantoin, Polyacrylate crosspolymer-11, Fragrance, Limonene***, Citral***, Geraniol***, Linalool***, Citronellol***, Hexyl cinnamal***

* Sestavine naravnega izvora (98%)

** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva (12%)

*** Komponentne dišave

Alcohol*, Aqua*, Aloe Barbadensis leaf juice*/**, Glycerin*/**, Chamomilla recutita flower extract*, peg-40 hydrogenated castor oil, Triethyl citrate*, Allantoin, Polyacrylate crosspolymer-11, Fragrance, Limonene***, Citral***, Limonene***, Linalool***

* Sestavine naravnega izvora (98%)

** Sestavine iz virov ekološkega kmetijstva (12%)

*** Komponentne dišave

Promocijsko čistilo za roke je naš lastni proizvod, zato podjetjem nudimo tudi možnost proizvodnih lastnosti po njihovih lastnih željah. V kolikor vas zanima več nam pošljite povpraševanje na info@cisteroke.si

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Scroll to top
Skip to content