Blokec v katerega napišete vse pomembne stvari, ki jih ne smete pozabiti. Izredno uporaben zaradi svoje velikosti, vključenega kemičnega pisala PK9 in žepka za shranjevanje. Izdelan je v Sloveniji! V ceno je vključeno pisalo PK9 in laserska gravura, ter tisk blokca.

V ceno je vključen PVC ovitek (dimenzije ovitka 10x15cm) z notranjim žepkom, papirni blokec z 80 listi, 1 barvni tisk v sivi barvi na vseh listih v blokcu (dimenzije tiska 75x10mm) in kemično pisalo PK9 z lasersko gravuro (na voljo v barvah: modra, zelena, quartz metali, rdeča in vijolična).

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

Tisk na blokcu je možen v dolžino 75 mm, v višino pa 10mm. Tisk je sive barve in ste neomejeni pri številu znakov ali logotipov. Vsak listek blokca vsebuje vaš tisk.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena pisalnega blokca

Količina30 kos50 kos100 kos500 kos
Redna cena5,90 €/kos5,90 €/kos5,90 €/kos5,90 €/kos
Znižana cena3,75 €/kos3,50 €/kos3,05 €/kos2,91 €/kos