Pisalo Bamboo WD9

V kolikor je vaše podjetje eko naravnano ali pa je vaša dejavnost okoljevarstevna, potem je pisalo bamboo kot nalašč za promocijo vašega podjetja/organizacije.

Bamboo pisala so izdelana iz okolju prijaznega bambusa s sivimi dodatki in združujejo tako pero kot tipalo za pametne naprave.

Barva laserskega napisa na bamboo pisalu lahko varira (od temnejše rjave do svetlejše), saj gre za naraven material.

Količinski popusti pisala bamboo WD9
Minimalna količina za naročilo je 50 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
Količina pisal 50kos 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 1.77 1,29 1,19 1,09 1,02

Zakaj so bambus pisala tako eko popularna?

  • Bambus je boljši
  • Trajnostno
  • Biorazgradljivo
  • Majhen ali brez odtisa CO2
Bambus raste hitro in brez potrebe po gnojilih, pesticidih ali velikih količinah vode. Bambusov nasad izpusti v zrak približno 35 odstotkov več kisika kot drevesni sestoji podobne velikosti in dozori (mogoče ga je ponovno posaditi) v sedmih letih (v primerjavi s 30-50 let z ostalimi drevesnimi vrstami), kar pripomore k izboljšanju stanje tal in prepreči erozijo na poti. Bambus je 100 % naraven in biološko razgradljiv, kar pomeni, da tudi če pisalo bamboo zavržemo, se sčasoma razgradi. Zaradi tega so so bambusovi izdelki izvrstna ideja za ekološko identifikacijo.
Barva ohišnja

svetlo rjava

Barva mince

modra

Material izdelave

bamboo

Barva laserske gravure

temno rjava

Dodatne funkcije pisala

tipalo za pametne telefone

Dolžina in višina gravure

60mm x 5mm

NAPIS/LASERSKA GRAVURA

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na belem pisalu je črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 15 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan). Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas).

NAČINI PLAČILA

Stranke imajo možnost plačilo po predračunu. Na e-mail, ki ste ga vpisali v naročilu pride predračun, ki ga poravnate na naš TRR.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pisalo Bamboo WD9”