Pisalo GOLDY1 soft touch

Pisalo GOLDY1 soft touch je tisto kemično pisalo, katerega oblika je prav zimzelena, pa vendar še vedno zelo popularna. Posebej zato, ker je dobil trendovsko prenovo. Celotno kemično pisalo je oblečeno v mehko gumo, kar je odlično za pisanje, gravura pa je sijoče zlata z zrcalnim efektom.

Količinski popusti pisala GOLDY1 soft touch

Minimalna količina za naročilo je 50 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
V kolikor je količina manjša od 50kos, je cena pisal 3.90€/kos.

Količina pisal 50kos 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 3.05 2.13 2.02 1.92 1.82
{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Two columns
Vertical
Horizontal
NAROČILNICA PISAL GOLDY1 SOFT TOUCH
Povzetek vašega naročila
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

PODATKI PISALA GOLDY1 SOFT TOUCH

Pisalo GOLDY1 soft touch je zlati standard kemičnih kovinskih pisal. Lahko ste prepričani, da bo vašega prejemnika pritegnil vaš logotip, ki bo izstopal z impresivnim odtisom zlatega ogledala na površini kemičnega pisala. Z elegantnim stilom, vključno z zlatimi obrobami, bo to kemično pisalo zagotovo vedno pri roki vaših strank in s tem ohranil vaše podjetje v njihovem spominu.

Pisalo ima tako imenovano posebno gumo – “soft touch”.

Kaj je “soft touch”?
Soft touch je gumirana obloga, ki ustvarja bogato barvo, gladek občutek in udoben oprijem.

Kaj je “mirror effect”?
Zrcalni napis ima lastnost, da ujame in odbija svetlobo ter pritegne več pozornosti na vaše sporočilo.
Pri tem pisalu je zrcalni odtis zlate barve, ki se ujema z zlato obrobo in kovinskimi dodatki ter brezhibno združuje vašo blagovno znamko z zasnovo peresa.

BARVA OHIŠNJA

modra, rdeča, rjavo siva in bela

BARVA MINCE

modra

MATERIAL IZDELAVE

kovina

BARVA LASERSKE GRAVURE

zlata

DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE

50mm x 5mm

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je na vseh pisalih zlate barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun na vaš e-mail. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.