Pisalo GTR10 soft touch

Pisalo GTR10 soft touch je elegantno in hkrati trendovsko pisalo. Na voljo je v dveh najbolj pogosto povpraševanih barvah; modra in črna. Njegovo celotno površino pokriva mehka guma, pod katero je zlato roza kovina, ki pride na površje ob vgraviranju napisa vašega podjetja. Na konici pisala pa je tudi tehnološki pripomoček za uporabo pametnih zaslonov. Okrasje mu dodajajo zlato roza kovinski dodatki, ki se ujemajo z bleščečim napisom vašega podjetja.

Količinski popusti pisala GTR10 soft touch

Minimalna količina za naročilo je 50 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
V kolikor je količina manjša kot 50kos, je cena pisala 3.50€/kos.

Količina pisal 50kos 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 2.17 1.59 1.49 1.39 1.27
Two columns
Vertical
Horizontal
NAROČILNICA PISAL GTR10 SOFT TOUCH
Povzetek vašega naročila
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

PODATKI PISALA GTR10 SOFT TOUCH

Pisalo GTR10 soft touch je elegantno in hkrati trendovsko pisalo. Njegova gumijasta konica pisala bo zagotovo priljubljen in
pogosto uporabljen dodatek pisala s strani vaših strank. Ob pogledu na to pisalo Vam bo pogled zagotovo padel na zlato rozast bleščeč napis.
Napis ima tako imenovan #mirror effect”, ki se odbliskava na svetlobi.

Guma je posebej mehka in je prekrita čez celo površino pisala. Še posebej privlačno ga naredijo kovinski zlato roza dodatki, ki se lepo
ujemajo z bleščečim kovinskim napisom vašega podjetja.

Podelitev elegantnega kovinskega peresa z vgraviranim imenom ali logotipom vašega podjetja na vašem naslednjem poslovnem dogodku bo zagotovila,
da bo vaše sporočilo še naprej doseglo udeležence v prihodnjih mesecih. Je še kakšen boljši način, da svoje ime objavite na predmetu, ki se bo
uporabljal vedno znova dan za dnem?

BARVA OHIŠNJA

modra, črna

BARVA MINCE

modra

MATERIAL IZDELAVE

kovina prevlečena z mehko gumo

BARVA LASERSKE GRAVURE

rose gold

DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE

50mm x 6mm

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na belem pisalu je rose gold barve. Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun na vaš e-mail. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.