Praktično pisalo za vsak žep, robustne oblike, ki mu vnaša trdnost in trpežnost, s svojo večjo pojavo pa je udoben za roko in z nedrsečo gumo na držalu primeren za maratonska pisanja neštetih strani.

Pisalo je na voljo v 7 različnih barvah: bela, črna, rdeča, vijolična, zelena, modra in oranžna.

Pisalo ima modro minco in je tanjša v pisavi, pisalo je lahno v pisanju. Gravura na pisalu ima dolžino 50 mm in višina je 6 mm.

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na belem pisalu je črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,20€/pisalo.

V primeru, da želite vzorec z napisom dobiti po pošti le to označite v naročilnici (odkljukajte naročujem vzorec). Vzorec se obračuna po redni ceni.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Cena PP3 pisala

Količina150 kos300 kos500 kos1000 kos
Redna cena0.71 €/kos0.61 €/kos0.59 €/kos0.54 €/kos
Znižana cena0.51 €/kos0.48 €/kos0.43 €/kos0.39 €/kos