Victorinox nož

Victorinox nož – delajte hitreje in lažje s tem malim 6 delnim originačnim švicarskim nožem, ki se prilega vašemu žepu. Zaradi svojih nastavkov je uporaben v kateremkoli okolju in prostoru.

Na rezilu noža je lahko vgravirano ime vašega podjetja.

Količinski popusti Victorinox nožev

Minimalna količina za popust Victorinox nožev je 10kos. V kolikor je število nožev manjše od 10kos, je cena nožev 20€/kos.

Količina 10kos 15kos 30kos 50kos 100kos 500kos
Znižana cena €/kos 18.20 17.90 16.80 16.10 16.00 15.10

Kategorija:

PODATKI VICTORINOX NOŽ

ZAKAJ JE TO NAJBOLJŠI NOŽ?

  • Nož nad vsemi noži: Kompakten, okreten in pripravljen na vsako pustolovščino. Ponudba švicarskih vojaških nožev je bila ustanovljena že od leta 1897 in je še naprej ikona uporabnosti in pametnega dizajna.
  • Kvalitetna konstrukcija: Konstrukcija iz švicarskega nerjavečega jekla, obdana v priljubljene tehtnice, ponuja tanjši profil in je izjemno odporna.
  • Kompaktno nošenje: ta nož prinesite s seboj na vsakodnevne avanture, ne da bi pri tem žrtvovali prostor. Je odlično darilo za vsako priložnost.
  • Primerni za vse naloge: Vsi Victorinox žepni noži so orodje za preživetje; večopravilnosti, ki pomagajo v vsaki situaciji. V svojem najbolj razvitem stanju so presegli osnovno funkcijo za pionirsko potovanje v vesolje in ponovni zagon motorjev.
  • Zaupanja vredna kakovost: Izdelano v Švici; Victorinox zagotavlja doživljenjsko garancijo pred napakami v materialu in izdelavi.