Victorinox nož

Victorinox nož – delajte hitreje in lažje s tem malim 6 delnim originačnim švicarskim nožem, ki se prilega vašemu žepu. Zaradi svojih nastavkov je uporaben v kateremkoli okolju in prostoru.

Na rezilu noža je lahko vgravirano ime vašega podjetja.

Količinski popusti Victorinox nožev

Minimalna količina za popust Victorinox nožev je 10kos.

Količina 10kos 15kos 30kos 50kos 100kos 500kos
Znižana cena €/kos 18.20 17.90 16.80 16.10 16.00 15.10

Kategorija:

PODATKI VICTORINOX NOŽ

ZAKAJ JE TO NAJBOLJŠI NOŽ?

  • Nož nad vsemi noži: Kompakten, okreten in pripravljen na vsako pustolovščino. Ponudba švicarskih vojaških nožev je bila ustanovljena že od leta 1897 in je še naprej ikona uporabnosti in pametnega dizajna.
  • Kvalitetna konstrukcija: Konstrukcija iz švicarskega nerjavečega jekla, obdana v priljubljene tehtnice, ponuja tanjši profil in je izjemno odporna.
  • Kompaktno nošenje: ta nož prinesite s seboj na vsakodnevne avanture, ne da bi pri tem žrtvovali prostor. Je odlično darilo za vsako priložnost.
  • Primerni za vse naloge: Vsi Victorinox žepni noži so orodje za preživetje; večopravilnosti, ki pomagajo v vsaki situaciji. V svojem najbolj razvitem stanju so presegli osnovno funkcijo za pionirsko potovanje v vesolje in ponovni zagon motorjev.
  • Zaupanja vredna kakovost: Izdelano v Švici; Victorinox zagotavlja doživljenjsko garancijo pred napakami v materialu in izdelavi.