Gramul Hlux pisalo

Gramul Hlux je del naše ponudbe pisal višjega cenovnega razreda. V kolikor želite napraviti velik vtis na vaše stranke potem je to zagotovo pravo pisalo. Njegova posebnost je bleščeč napis v zlati barvi z efektom ogledala (“mirror effect”). Prepričani smo, da s takšnim pisalom ne morete pustiti prav nikogar ravnodušnega.

Količinski popusti pisal Gramul Hlux

Minimalna količina za naročilo je 50 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
V kolikor je količina manjša od 40kos, je cena pisal 3.08 €/kos.

Količina pisal 40kos 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 2,15 1,99 1,93 1,82 1,69
Two columns
Vertical
Horizontal
NAROČILNICA PISAL GRAMUL HLUX
Povzetek vašega naročila
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Gramul Hlux pisalo spada v kolekcijo pisal višjega cenovnega razreda v naši ponudbi. Gramul Hlux pisalo je zagotovo pisalo, ki kar pritegne poglede na vgraviran bleščeč zlat napis.

Kaj je “mirror effect”?

Zrcalni odtis nastane z laserskim graviranjem, ki razkrije zrcaljeno kovino pod zgornjo površino pisala. Zrcalni odtis ima odsevne lastnosti, ki ujamejo in odbijajo svetlobo ter pritegnejo pozornost na vašo blagovno znamko. Promovirajte svoje podjetje s stilom in naj se ime vašega podjetja blešči!

BARVA OHIŠNJA

bela, črna, roza

BARVA MINCE

modra

MATERIAL IZDELAVE

kovina

BARVA LASERSKE GRAVURE

zlata

DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE

50mm x 5mm

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je na vseh pisalih zlate barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun na vaš e-mail. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.