HB navaden svinčnik

Retro oranžen navaden lesen svinčnik oranžne barve ima srednje mehko radirko in možnost skoraj neskončnega napisa vašega podjetja/dejavnosti.

Barva laserskega napisa na HB svinčniku lahko varira (od temnejše sive do svetlejše), saj gre za naraven material.

Količinski popusti HB navadnega svinčnika

Minimalna količina za naročilo je 144 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.

Količina pisal 144kos 288kos 720kos 1440kos
Znižana cena €/kos 0,33 0,27 0,19 0,17

HB navaden svinčnik s svojo retro barvo prav vsakega spominja na šolske klopi. Idealen je pa tudi za vse tiste, ki radi pišete s svinčnikom in imate hkrati možnost radiranja napisanega.

HB navaden svinčnik  je lesene izdelave, na površini lakiran in pakiran je po 144 kos. Vsi svinčniki so predhodno ošiljeni.

 

Barva ohišnja

retro oranžna

Barva mince

siva

Barva laserske gravure

siva

Material izdelave

les

Dodatne funkcije pisala

radirka

NAPIS/LASERSKA GRAVURA

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je sivo črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

NAROČILA

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 15 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan). Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas).

Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

NAČINI PLAČILA

Plačilo naročil podjetja lahko sprovedejo s plačilnimi karticami (naša spletna trgovina je podprta z najboljšimi varnostnim sistemom za spletno plačevanje).

Stranke imajo možnost tudi plačilo po predračunu. Na e-mail, ki ste ga vpisali v naročilu pride predračun, ki ga poravnate na naš TRR.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HB navaden svinčnik”