HB navaden svinčnik

Retro oranžen navaden lesen svinčnik oranžne barve ima srednje mehko radirko in možnost skoraj neskončnega napisa vašega podjetja/dejavnosti.

Barva laserskega napisa na HB svinčniku lahko varira (od temnejše sive do svetlejše), saj gre za naraven material.

Količinski popusti HB navadnega svinčnika

Minimalna količina za naročilo je 144 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
V kolikor je količina manjša kot 144 kos je cena na kos 0,50€/kos.

Količina pisal 144kos 288kos 720kos 1440kos
Znižana cena €/kos 0,33 0,27 0,19 0,17
Two columns
Vertical
Horizontal
NAROČILNICA HB NAVADEN SVINČNIK
Povzetek vašega naročila
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

HB navaden svinčnik s svojo retro barvo prav vsakega spominja na šolske klopi. Idealen je pa tudi za vse tiste, ki radi pišete s svinčnikom in imate hkrati možnost radiranja napisanega.

HB navaden svinčnik  je lesene izdelave, na površini lakiran in pakiran je po 144 kos. Vsi svinčniki so predhodno ošiljeni.

BARVA OHIŠNJA

retro oranžna

BARVA MINCE

siva

BARVA LASERSKE GRAVURE

siva

MATERIAL IZDELAVE

les

DODATNE FUNKCIJE PISALA

radirka

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je sivo črne barve. Barva laserske gravura ni ista na vseh svinčnikih, saj se gravira na naraven material.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.