Multifunkcijsko pisalo WTP1

Multifunkcijsko pisalo, ki ne bo nobenega pustilo ravnodušnega. Njegova tri oglata oblika pa dopušča še več prostora za vašo lasersko gravuro. Daljša pisanja pa zagotovo ne bodo povzročala žuljev, saj je guma mehka in hkrati nedrseča. Ta kemični svinčnik ima kar 6 funkcij: držalo, brisalec in tipalo za pametne naprave, križni in ravni izvijač, ter modro mico za pisanje. 

Količinski popusti pisala WTP1

Minimalna količina za naročilo je 150 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
V kolikor je naročilo manjše od 150kos, je cena pisal 1.50€/kos.

Količina pisal 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 1,06 0,95 0,86 0,79

Two columns
Vertical
Horizontal
NAROČILNICA MULTIFUNKCIJSKO PISALO WTP1
Povzetek vašega naročila
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

PODATKI PISALA WTP1

Multifunkcijsko pisalo WTP! je že pravi pisalni instrument. Naše zmogljivo, večnamensko orodje za pisnje ima priročno pisalo/tipalo za tablični računalnik ali pametni telefon, brisalec za ekrane pametnih naprav, držalo za pametni telefon/tablico, modro minco za pisanje po papirju in za hitra popravila raven in križni izvijač, ! To je najbolj vsestransko in kompaktno pisalo z več funkcijami.

Pisalni priročni instrument – darilo za podjetja v panogah:

  • vodovodarji/instalaterji bodo zagotovo uporabili enega izmed izvijačev v pisalu.
  • arhitektni studiji bodo zagotovo potrebovali pisalo in hkrati tipalo po pametnem ekranu za svoje načrte.
  • strokovne šole in tehnične šole pa bodo svoje dijake navdušili, saj jim bo dobro služilo tako med poukom kot tudi pri praktičnem delu.

Pod galerijo slik si lahko pogledate primerke napisov na temu modelu kemičnega svinčnika.

BARVA OHIŠNJA

črna, srebrna

BARVA MINCE

modra

MATERIAL IZDELAVE

plastika

BARVA LASERSKE GRAVURE

bela, črna

DODATNE FUNKCIJE PISALA

brisalec za pametne naprave, držalo za pametne telefone, križni izvijač, ravni izvijač, tipalo za pametne telefone

DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE

60mm x 7mm

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na srebrnem pisalu je črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.