Pisalo B17

Prefinjen kemični svinčnik z brezčasno obliko, krasnimi barvami in srebrnim zaključkom v obliki elips na držalu bo naredilo še poseben vtis na vaše kliente, saj se bodo počutili posebne kot je kemični svinčnik, ki so ga prejeli.

Količinski popusti pisala B17

Minimalna količina za naročilo je 150 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
V kolikor je količina manjša od 150kos, je cena pisal 2 €/kos.

Količina pisal 50kos 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 1,93 1,37 1,27 1,21 1,19

Two columns
Vertical
Horizontal
NAROČILNICA PISAL B17
Povzetek vašega naročila
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

PODATKI PISALA B17

Iščete promocijsko pisalo profesionalnega videza, ki je izrazito elegantno? To je vizualno privlačno pisalo, ki ponuja dosledno gladko izkušnjo pisanja in posebna ogledalca v obliki elips, ki se bleščijo v svetlobi bodo navdušila vsakega uporabnika do te mere, da ga bo želel imeti vedno pri sebi. Rezultat?

Ob stalni uporabi tega lepega kemičnega pisala, vas bodo vaše stranke vedno imele pri sebi in zagotovo vas ne bodo pozabile.

Fantastičen marketing za vas!

  • Zaradi svojega elegantnega videza je primeren za poslovna darila/obletnice.

Pod galerijo slik si lahko pogledate primerke napisov na temu modelu kemičnega svinčnika.

BARVA OHIŠNJA

biserno bela, quartz metalic

BARVA MINCE

modra

MATERIAL IZDELAVE

kovina

BARVA LASERSKE GRAVURE

bela, siva

DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE

50mm x 6mm

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na belem pisalu je sive barve (bolj diskretna vidnost).

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.