Pisalo M15 z led lučko

Pisalo M15 z led lučko spada med premium pisala. Ima tudi dodatne funkcije, saj ni samo pisalo, tipalo za pametne naprave in močno LED lučko, ki bo osvetlila še tako majhen predmet v najbolj temačnem kotu.

Količinski popusti pisala M15
Minimalna količina za naročilo je 50 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
V kolikor je količina manjša od 50 kos je cena pisal 4€/kos

Količina pisal 50kos 100kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 2.45 2.31 2.29 2.18 2.07

PODATKI PISALA M15

Moderno multifunkcijsko pisalo z LED lučko z tipalom za pametne naprave.

✔ NAVDIH & PRAKTIČNOST - Uporabno in elegantno orodje 3-v-1 (pisalo, tipalo za pametne naprave in led lučka).
✔ KAKOVOST NA PRVEM MESTU - fino strojno obdelan v posebni elegantni barvi quartz metalic z modro kvalitetno minco. 
✔ OHRANJAJTE VAŠ ZASLON ČIST - Gumijasta konica pisala vam omogoča uporabo naprav z zaslonom na dotik, ne da bi na zaslonu pustili prstne odtise in druge umazanije.
✔ OSVETLI POT in TDROBNE PREDMETE - Nič več ne vzamite telefona, da bi uporabili svetilko, preprosto pritisnite konico žarnice navzdol, da aktivirate močno LED svetilko. Priložene so dodatne baterije v notranjosti pisala.
✔ ELEGANTNA VIZITKA ali DARILO - Vgravirajte ime svojega podjetja/dejavnosti in pokažite svojim partnerjem/sodelavcem, da je njihovo delo tako odlično kot je to pisalo M15.

BARVA OHIŠNJA

quartz metalic

BARVA MINCE

modra

MATERIAL IZDELAVE

kovina

BARVA LASERSKE GRAVURE

bela

DODATNE FUNKCIJE PISALA

tipalo za pametne naprave, LED lučka z priloženimi baterijami

DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE

50mm x 7mm

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je bele barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.