Pisalo PK9

Tanjši, kovinski brat modela PP3. Udoben, priročen in prijeten so tri besede, ki opišejo model PK9. Zakaj? Udoben je, ker ima na držalu nedrsečo gumo, priročen, ker ga zaradi zaradi tanke debeline sploh ne boste čutili v žepu in prijeten zaradi svoje kovinske strukture.

Količinski popusti pisala PK9
Minimalna količina za naročilo je 150 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.

Količina pisal 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 0.59 0.54 0.51 0.49

Pisalo PK9 je tanjši brat pisala PP3. Razlika med njima je, da je pisalo PK9 kovinske izdelave.

Gravura na pisalu je izrazito bele barve, zato bo napis na pisalu zelo poudarjen.

Vsi kovinski dodatki na pisalu so kovinske barve.

Barva ohišnja

quartz metalic, rdeča, vijolična, zelena

Barva mince

modra

Barva laserske gravure

bela

Material izdelave

kovina

Dolžina in višina gravure

50mm x 6mm

NAPIS/LASERSKA GRAVURA

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor. 

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na srebrnem pisalu je črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

NAROČILA

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 15 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan). Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas).

Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

NAČINI PLAČILA

Plačilo naročil podjetja lahko sprovedejo s plačilnimi karticami (naša spletna trgovina je podprta z najboljšimi varnostnim sistemom za spletno plačevanje).

Stranke imajo možnost tudi plačilo po predračunu. Na e-mail, ki ste ga vpisali v naročilu pride predračun, ki ga poravnate na naš TRR.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pisalo PK9”