Pisalo PP3

Računajte na to zimzeleno pisalo, da bo vaše prilagojeno sporočilo vsakič opaženo!

Praktično pisalo za vsak žep, robustne oblike, ki mu vnaša trdnost in trpežnost, s svojo večjo pojavo pa je udoben za roko in z nedrsečo gumo na držalu primeren za maratonska pisanja neštetih strani.

Količinski popusti pisala PP3

Minimalna količina za naročilo je 150 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.

Količina pisal 150 300 500 1000
Znižana cena €/kos 0.51 0.48 0.43 0.39

Kemični svinčnik v sedmih različnih barvah in črnim gumijastim ročajem je oblikovan tako, da poudari vaš logotip. Videli boste kako je logotip poudarjen, saj bela barva laserske gravure z vašim napisom podjetja/šole/javne ustanove zelo izstopa. Napis je lahko v dveh vrsticah in izbirate lahko različne fonte pisav, logotip (znak) je prav tako možen zraven napisa dveh vrstic.

Veliko razlogov zakaj morate imeti to pisalo v vašem podjetju:

  • Pozdravite svoje učence/dijake/študente v vaši šoli/fakulteti ali učitelje/profesorje na seminarjih z čudovito barvno paleto pisal.
  • Nizko cenovno in priročno pisalo kot promocijsko darilo za sejme in konference.
  • To je uporabno in veselo pisalo, ki ga imate pri roki za goste hotelov, gostiln in letovišč.
  • Pametna rešitev za domače tehnike, električarje, vodovodarje, čiščenje in popravila doma. Učinkovita pisoča kartica vašim strankam.

Pod galerijo slik si lahko pogledate primerke napisov na temu modelu kemičnega svinčnika.

Barva ohišnja

bela, črna, modra, oranžna, rdeča, vijolična, zelena

Barva mince

modra

Material izdelave

plastika

Dolžina in višina gravure

50mm x 6mm

Barva laserske gravure

bela, črna

NAPIS/LASERSKA GRAVURA

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na belem pisalu je črne barve. Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

NAROČILO PISAL

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun na vaš e-mail. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 15 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan). Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

NAČINI PLAČILA

Plačilo naročil podjetja lahko sprovedejo s plačilnimi karticami (naša spletna trgovina je podprta z najboljšimi varnostnim sistemom za spletno plačevanje).
Stranke imajo možnost tudi plačilo po predračunu. Na e-mail, ki ste ga vpisali v naročilu pride predračun, ki ga poravnate na naš TRR.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pisalo PP3”