Pisalo PP3

Računajte na to zimzeleno pisalo, da bo vaše prilagojeno sporočilo vsakič opaženo!

Praktično pisalo za vsak žep, robustne oblike, ki mu vnaša trdnost in trpežnost, s svojo večjo pojavo pa je udoben za roko in z nedrsečo gumo na držalu primeren za maratonska pisanja neštetih strani.

Količinski popusti pisala PP3

Minimalna količina za naročilo je 150 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
V kolikor je količina manjša od 40kos, je cena 1.95€/kos.

Količina pisal 40 150 300 500 1000
Znižana cena €/kos 0.89 0.77 0.61 0.58 0.49

Two columns
Vertical
Horizontal
NAROČILNICA PISAL PP3
Povzetek vašega naročila
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show

PODATKI PISALA PP3

Kemični svinčnik v sedmih različnih barvah in črnim gumijastim ročajem je oblikovan tako, da poudari vaš logotip. Videli boste kako je logotip poudarjen, saj bela barva laserske gravure z vašim napisom podjetja/šole/javne ustanove zelo izstopa. Napis je lahko v dveh vrsticah in izbirate lahko različne fonte pisav, logotip (znak) je prav tako možen zraven napisa dveh vrstic.

Veliko razlogov zakaj morate imeti to pisalo v vašem podjetju:

  • Pozdravite svoje učence/dijake/študente v vaši šoli/fakulteti ali učitelje/profesorje na seminarjih z čudovito barvno paleto pisal.
  • Nizko cenovno in priročno pisalo kot promocijsko darilo za sejme in konference.
  • To je uporabno in veselo pisalo, ki ga imate pri roki za goste hotelov, gostiln in letovišč.
  • Pametna rešitev za domače tehnike, električarje, vodovodarje, čiščenje in popravila doma. Učinkovita pisoča kartica vašim strankam.

Pod galerijo slik si lahko pogledate primerke napisov na temu modelu kemičnega svinčnika.

BARVA OHIŠNJA bela, črna, modra, oranžna, rdeča, vijolična, zelena
BARVA MINCE modra
MATERIAL IZDELAVE plastika
DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE 50mm x 6mm
BARVA LASERSKE GRAVURE bela, črna

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na belem pisalu je črne barve. Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun na vaš e-mail. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.