Pisalo Rose Gold S16

Pisalo Rose Gold S16 je pisalo višjega cenovnega razreda, vendar ga opravičuje s svojim posebnim elegantnim videzom. Pisalo je čez celotno površino oblečeno v mehko gumo antracitne barve, kovinski dodatki v zlato roza barvi še dodatno požlahtnijo pisalo, najboljši učinek je pa zrcalni napis ašega podjetja v roza zlati barvi.

Količinski popusti pisala Rose Gold S16

Minimalna količina za naročilo je 50 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.

Količina pisal 50kos 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 2.17 1.59 1.49 1.39 1.24

 

PODATKI PISALA ROSE GOLD S16

Pisalo Rose Gold S16 spada med pisala višjega kakovostnega razreda. Pisalo S16 opravičuje svojo ceno, saj je resnično poseben prav v izdelavi materialov, barvah in v sijočem zrcalnem napisu. Celotna površina je oblečena v mehko gumo in tako je to pisalo prijetno na otip in v samem pisanju. Guma je antracitne barve, medtem ko je vgraviran napis roza zlate (“rose gold”) barve, s tem je narejen resnično lep kontrast med površino in vašim vgraviranim napisom. Napis se blešči in ima zrcalen učinek.

Napis pisala roza zlati barvi, ki se lepo ujema z istim odtenkom zaponke in ostalimi dodatki na pisalu.

BARVA OHIŠNJA

antracit barva

BARVA MINCE

modra

MATERIAL IZDELAVE

kovina

BARVA LASERSKE GRAVURE

zlato roza

DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE

60mm x 5mm

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je rose gold barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun na vaš e-mail. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.