Pisalo soft touch MG3

Pisalo soft touch MG3 je kovinsko pisalo, ki je v celoti oblečenp v resnično zelo mehko gumo in z lepo barno paleto še dodatno izstopa iz množice pisal. Prav tako pa ne zaostaja v koraku s časom, saj ima na poklopnem zgornjem delu tipalo za pametne naprave. Res je šik!

Količinski popusti pisala MG3

Minimalna količina za naročilo je 50 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.

Količina pisal 50kos 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 1.97 1,39 1,29 1,19 1,04

Pisalo soft touch je v celoti oblečen v zelo mehko gumo, ki daje dodatno toplino in prijeten oprijem vašemu pisanju. Na poklopcu mince je mehka bunkica, ki služi kot tipalo za pametne naprave. Ob potisku okrogle bunkice pa na konici pisala ven potisnete pisalno minco modre barve.

Najbolj prodajano pisalo kljub višji ceni!

Naj bo vaše ime opaženo, ko ga “postavite” na ta chic gumirana pisala. Čeprav lahko prijatelji vaših prejemnikov trdijo, da si le »izposojajo« to kemično pisalo, lahko pričakujete, da bodo ti promocijski zmagovalci potovali veliko dlje od vaše prvotne stranke – širili ime vaše blagovne znamke/podjetja na vsakem koraku.
Pod galerijo slik si lahko pogledate primerke napisov na temu modelu kemičnega svinčnika.
Barva ohišnja

črna, modra, oranžna, siva, zelena

Barva mince

modra

Material izdelave

kovina

Barva laserske gravure

bela

Dodatne funkcije pisala

tipalo za pametne telefone

Dolžina in višina gravure

70mm x 6mm

NAPIS/LASERSKA GRAVURA

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na belem pisalu je črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 15 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-2 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan). Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas).

NAČINI PLAČILA

Stranke imajo možnost plačila po predračunu. Na e-mail, ki ste ga vpisali v naročilu pride predračun, ki ga poravnate na naš TRR.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pisalo soft touch MG3”