Pisalo TP7

Pisalo TP7 je sodobnejši brat modela PP3 s tipalom za pametne telefone in tablice. Držalo je v spodnjem delu rahlo vbočeno, kar omogoča udobnejše pisanje naslon prstov.

Količinski popusti pisala TP7

Minimalna količina za naročilo je 150 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
V kolikor je količina pisal manjša od 150kos, je cena pisal 1.0€/kos.

Količina pisal 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 0,62 0,59 0,54 0,51

PODATKI PISALA TP7

Pisalo TP7 združuje klasičen kemični svinčnik z gumijasto konico pisala, oblečeno v tehnološko napredno gumo in klasično kovinsko potisno konico, z tinto modre barve. Tako je model pisala TP7 primeren tako za pametne naprave, kot za klasično pisanje po papirju, kot tudi za delo na pametnih napravah vseh vrst. Vaš logotip na tem promocijskem pisalu prinaša najboljše iz preteklosti in močan namig za prihodnost. Naročite svojega še danes!

Veliko razlogov zakaj morate imeti ta kemični svinčnik v vašem podjetju / šoli / organizaciji:

  • Pozdravite svoje učence/dijake/študente v vaši šoli/fakulteti ali učitelje/profesorje na seminarjih z čudovito barvno paleto pisal.
  • Nizko cenovno in priročni kemijski svinčnik kot promocijsko darilo za sejme in konference.
  • To je uporabno in veselo pisalo, ki ga imate pri roki za goste hotelov, gostiln in letovišč.
  • Pametna rešitev za domače tehnike, električarje, vodovodarje, čiščenje in popravila doma. Učinkovita pisoča kartica vašim strankam.

Pod galerijo slik si lahko pogledate primerke napisov na temu modelu kemičnega svinčnika.

BARVA OHIŠNJA

rdeča, srebrna

BARVA MINCE

modra

MATERIAL IZDELAVE

plastika

BARVA LASERSKE GRAVURE

bela, črna

DODATNE FUNKCIJE PISALA

tipalo za pametne telefone

DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE

50mm x 6mm

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je na rdečem pisalu bela, na srebrnem pa črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun na vaš e-mail. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.