Pisalo WM19

Moderno stilsko zasnovano pisalo s privlačnimi barvami in začinjenim dizajnom. Obroček na sredini v obliki prstana mu doda prav poseben kontrast, ki ga dopolnjuje zaponka v srebrni barvi.

Količinski popusti pisala WM19

Minimalna količina za naročilo je 150 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
 V kolikor je naročilo manjše od 150kos, je cena pisal 1€/kos.

Količina pisal 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 0,62 0,59 0,54 0,51

PODATKI PISALA WM19

Elegantni kemijski svinčnik, ki na prvi pogled prav nič kaj ne izgleda plastične izdelave. Srebrni obroček na sredini in ostali deli svinčnika v srebrni barvi mu dajejo tisto noto elegantnega videza, ki jih pri ostalih plastičnih pisalih ni toliko zaslediti.

Idealno promocijsko pisalo elegantnega videza!

  • Eleganten in cenovno ugoden kemični svinčnik za sejme in prezentacije vašega podjetja.
  • S svojim videzom bo očaral vse obiskovalce vaših poslovnih enot/salonov in vedno bodo imeli pri sebi to pisočo vizitko.
  • To je eno izmed pisal, ki ga naše stranke velikokrat poklanjajo ob raznih jubilejih podjetja/organizacij.

Pod galerijo slik si lahko pogledate primerke napisov na temu modelu kemičnega svinčnika.

BARVA OHIŠNJA

modra, vijolična

BARVA MINCE

modra

MATERIAL IZDELAVE

plastika

BARVA LASERSKE GRAVURE

bela

DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE

50mm x 6mm

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.