Pisalo YTT10

Moderno stilsko zasnovano pisalo z držalom in tipalom za pametne telefone. Kovinski obročki ob držalu dajo pisalu še dodatno stilsko vrednost.

Količinski popusti pisala YTT10

Minimalna količina za naročilo je 150 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
V kolikor je naročilo manjše od 150kos, je cena pisal 1€/kos. 

Količina pisal 150kos 300kos 500kos 1000kos
Znižana cena €/kos 0,67 0,64 0,60 0,59

PODATKI PISALA YTT10

Idealno pisalo za vse tiste navdušence tipkanja po pametnih telefonih in hkrati za tiste, ki veliko pišejo in vmes lahko pogledajo še kakšen video ali pa imajo video klic. Namreč ta posebni kemični svinčnik ima držalo za pametne telefone; tako lahko svoj telefon vstavite v držalo, ki je na potisku pisala. Na konici pisala je tipalo v obliki mehke okrogle gume za pametne naprave. Ob potisku držala pa s pisalom lahko pišete po papirju. Minca je modre barve.

Veliko razlogov zakaj morate imeti ta kemični svinčnik v vašem podjetju:

  • Pozdravite svoje učence/dijake/študente v vaši šoli/fakulteti ali učitelje/profesorje na seminarjih z čudovito barvno paleto pisal.
  • Nizko cenovno in priročni kemijski svinčnik kot promocijsko darilo za sejme in konference.
  • Izredno zanimiv kemični svinčnik, ki ga imate pri roki za goste hotelov, gostiln in letovišč.
  • Pametna rešitev za domače tehnike, električarje, vodovodarje, čiščenje in popravila doma. Učinkovita pisoča kartica vašim strankam.

Pod galerijo slik si lahko pogledate primerke napisov na temu modelu kemičnega svinčnika.

BARVA OHIŠNJA

črna, modra, srebrna

BARVA MINCE

modra

MATERIAL IZDELAVE

plastika

BARVA LASERSKE GRAVURE

bela, črna

DODATNE FUNKCIJE PISALA

držalo za pametne telefone, tipalo za pametne telefone

DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE

50mm x 6mm

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je na vseh pisalih bele barve, razen na srebrnem pisalu je črne barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun na vaš e-mail. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.