Roler RST10

Eleganten roler, ki pa ima še nekaj skritih funkcij poleg pisanja. Pisalo ima na pokrovčku konice uporabno brisalo za pametne zaslone, na drugem koncu pa je tipalo za pametne telefone in tablice.

Količinski popusti roler RST10

Minimalna količina za naročilo je 50 kos. Razpredelnica s cenami je informativne narave. Količino vpišete spodaj v okvirčke posameznih barv.
V kolikor je količina manjša od 150kos, je cena pisal 3€/kos.

Količinski popusti 50kos 100kos 300kos 500kos
Znižana cena €/kos 2,35 1,92 1,82 1,79

PODATK ROLERJA RST10

Roler RST10 združuje eleganco in slog s funkcionalnostjo ter je popolno darilo za vodjo. Ima konico za uporabo s tabličnimi računalniki in pametnimi telefoni ter je opremljena z visokokakovostnim modrim polnilom velike zmogljivosti. Na konici pokrovčka je brisalec za nečistoče, ki so se nabrale na vaših pametnih ekranih.

Laserska gravura (napis) je diskretne sive barve, kar še vedno daje elegantnost pisalu. Površina pisala je prevlečena z lakom, kar še doda elegantnost temu pisalu.

BARVA LASERSKE GRAVURE

siva

BARVA MINCE

modra

BARVA OHIŠNJA

bela

DODATNE FUNKCIJE PISALA

brisalec za pametne naprave, tipalo za pametne telefone

DOLŽINA IN VIŠINA GRAVURE

35mm x 6mm

V ceni je že všteta laserska gravura. Strankam predlagamo, da vgravirajo tiste informacije, ki so pomembne za njihovo reklamno kampanijo/prezentacijo podjetja. Pri številu znakov pri graviranju niste omejeni, v kolikor to dopušča prostor.

Laserska gravura je sive barve.

Za napis nam pošljite datoteke v vektorskem zapisu v obliki (cdr, ai ali pdf).

Lasersko graviranje na drugi strani pisala je doplačljivo 0,30€/pisalo.

Po prejetem naročilu Vam pošljemo sliko vzorca in predračun na vaš e-mail. Po potrditvi vzorca in plačilu predračuna, paket odpošljemo isti delovni dan. V kolikor imate željo po popravkih vzorca, nam le to sporočite po emailu info@pisala.net, telefon je le informativne narave.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Paket odpošljemo isti delovni dan ob prejetju plačila predračuna. Plačila, za naročila, ki so sprovedena do 13 ure, so oddana na pošto isti delovni dan. Pošta si privzema pravico dostave blaga 1-3 delovne dni od prejetja paketa (običajno naše stranke paket dobijo že naslednji delovni dan).

Za zamudo dostave paketa zaradi izrednih razmer in povečan obseg dostave Pošte Slovenije ne odgovarjamo (božični čas). Dostavo paketov ne zaračunavamo dodatno.

Pravne osebe plačajo po predračunu na naš TRR račun. Javni zavodi pa imajo 30 dnevni rok plačila po e-računu kot je po zakonodaji.